Име Nordik II – Дрвени ногари 150mm
Димензии H=150mm
Финиш бела / натур лакирана
Производител Sambeat
Потекло Шпанија
Материјал дрво / бука
Шифра Опис Цена
93381 Nordik II дрвена ногара H150mm бука/натур лак 399 ден. по ком.
93380 Nordik II дрвена ногара H150mm бука/бела 399 ден. по ком.