Име ONE 0169
Димензии H=23mm; Ø15mm
Финиш Z23 брусен челик / Z11 мат хром
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Замак
Опис ONE 0169 е рачка со минималистички изглед која истовремено може да се комбинира во наједноставните ентериерни уредувања и во најсофистицираните. Изработена е од замак легура и достапна во брусен челик, брусен хром и хром мат финиш.
Шифра Опис Цена
90070 ONE 0169, мат хром 125 ден. по ком.
90071 ONE 0169, брусен челик 133 ден. по ком.

Category: