Име OPL H1186 TM37 Dark Brown Garonne Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал оплеменета иверица
Опис H1186 TM37 Dark Brown Garonne Oak ги буди сетилата со своите црни пори и пукнатини и особено со својата маркантна текстура. декорот содржи црни елементи кои овозможуваат комбинирање со темните уни декори, особено со мат црни и смирени темни репродукции на материјалите. PerfectSense мат лакираната површина со синхронизирана структура TM37 Feelwood Rift Matt оддава впечаток на дабовина обработена со мат уље и додава вредна карактеристика на површината на која не остануваат отпечатоци од прсти.
Структура TM37 Feelwood Rift Matt
Дебелина 18.6mm
Кант 23/1mm
Напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се нарача и половина табла.