Име OPL H3180 TM37 Brown Halifax Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал оплеменета иверица
Опис H3180 TM37 Brown Halifax Oak Овој декор е еден од најпопуларните темни декори од серијата на Halifax. Пукнатините се карактеристика и ја потенцираат неговата природност, која сега е дополнета со структурата TM37 Feelwood Rift Matt. Благодарение на мат лакираната површина отпорноста на траги од прсти и одблесок е зголемена.
Структура TM37 Feelwood Rift Matt
Дебелина 18.6mm
Кант 23/1mm
Напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се нарача и половина табла.