Име OPL U163 ST9 Curry Yellow
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Ral 1032
Опис U163 ST9 Curry Yellow. Кари жолтата е една од помодерните жолто-зелени нијанси и одлично се совпаѓа со темните дрвни декори како орев или пак темниот даб. Честопати наоѓа примена во изработката на мебел за дневниот боравок. Структурата ST9 Smoothtouch Matt и додава природен мат ефект.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/08; 43/08