Име OPL U337 ST9 Fuchsia Pink
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код NCS S3050-R20B
Опис U337 ST9 Fuchsia Pink. Mоже да биде невообичаен и интензивен акцент на бел или сив дрвен декор или бетон. Често се користи во детските соби. Но, добар избор e за модерна внатрешна декорација во продажни или изложбени простори. Структурата ST9 Smoothtouch Matt му дава природен мат изглед.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/2