Име OPL U999 TM28 Black
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Германија
Материјал оплеменета иверица
Опис OPL U999 TM28 Black Црната боја е пасолутен тренд во современиот дизајн. Овој декор ја збогатува понудата на црни декори и нуди структура на полно дрво со автентичен изглед. Благодарение на мат лакираната површина синхронизирана ос структурата TM28 Feelwood Nature Matt овој декор има природен изглед и на површината не остануваат траги од прсти.
Структура TM28 Feelwood Nature Matt
Дебелина 18.6mm
Кант 23/1mm
Напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се нарача и половина табла.