Име OrgaТray 600 – Организатор за фиока / Антрацит
Димензии 500 x 400mm/500 x 450mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал
Шифра Опис Цена
92326 Orgatray 600 организатор 500x400mm 5044 ден. по ком.
92404 Orgatray 600 организатор 500x450mm 2728 ден. по ком.