Име OrgaClip држач за преградба
Финиш црна, бела, сива
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Опис За инсталирање во профил OrgaStripe, за пресек со 4mm дебелина, материјалот на вкрстена партиција може слободно да се избере
Шифра Опис Цена
6640 OrgaClip држач за преграда црн 77 ден. по ком.
6804 OrgaClip држач за преграда бел 77 ден. по ком.
6811 OrgaClip држач за преграда сив 77 ден. по ком.