Име OrgaStore 400 – Организација со попречни прегради – Шампањ
Финиш Шампањ
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Монтирање МОНТАЖА
Шифра Опис Цена
90267 Х.ArciTech OrgaStore400 попречна преграда за релинг-шампањ 257 ден. по ком.
6712 ArciTech попречен релинг 2м шампањ 2118 ден. по ком.
90185 Х.ArciTech OrgaStore400 адаптер за организатор 197 ден. по ком.