Име OrgaStore 400 – Организација со попречни прегради – Бела
Финиш Бел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Монтирање МОНТАЖА
Шифра Опис Цена
91046 ArciTech OrgaStore400 адаптер за организатор – Бел 197 ден. по ком.
91047 ArciTech OrgaStore400 попречна преграда за релинг – Бел 250 ден. по ком.
90270 ArciTech попречен релинг 2м бела 2215 ден. по ком.