Име OrgaStore 810 – Организација за фиока со прегради – Бела
Финиш Бел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис Погоден за употреба со ArciTech фиоки
Шифра Опис Цена
90266 ArciTech OrgaStore 810 B900 организатор за фиока-бела 4378 ден. по ком.
92276 ArciTech OrgaStore 810 B600 организатор за фиока-бела 3723 ден. по ком.