Име OrgaStore 810 – Организација за фиока со прегради – Шампањ
Финиш Шампањ
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис Погоден за употреба со ArciTech фиоки
Шифра Опис Цена
6567 ArciTech OrgaStore 810 B1200 организатор за фиока-шампањ 5244 ден. по ком.
90184 ArciTech OrgaStore 810 B900 организатор за фиока-шампањ 4510 ден. по ком.
92323 ArciTech OrgaStore 810 B600 организатор за фиока-шампањ 4121 ден. по ком.