Име OrgaStore 810 – Организација за фиока со прегради – Антрацит
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис Профилен систем со подолжни прегради за фиоки за тенџере и тавче итн
Шифра Опис Цена
91043 ArciTech OrgaStore810 B900 организатор за фиока 4324 ден. по ком.
92140 ArciTech OrgaStore810 B600 организатор за фиока 3723 ден. по ком.