Име OrgaTray 270 – дрвена кутија – антрацит
Димензии W 231 x H 110 x L 237 mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал дрво / бука
Монтирање МОНТАЖА
Опис Модуларен систем за внатрешна организација направен од дрво * Одговара на сите бои на страничниот профил на фиоките AvanTech YOU и ArciTech * Променлива во ширина со комбинирање на поединечни додатоци * Може да се користи со OrgaStore 270 и OrgaTray 630 * Препорачливо е да се постави подлога против лизгање * Бука, лакирана со антрацит *
Шифра Опис Цена
93357 Х.OrgaTray 270 – дрвена кутија – антрацит 9278309 7790 ден. по ком.