Име OrgaTray 270 – Држач за ножеви – антрацит
Димензии W 150 x H 43 x L 473 mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал дрво / бука
Монтирање МОНТАЖА
Опис Модуларен систем за внатрешна организација направен од дрво * Одговара на сите бои на страничниот профил на фиоките AvanTech YOU и ArciTech * Променлива во ширина со комбинирање на поединечни додатоци * Може да се користи со OrgaStore 270 и OrgaTray 630 * Препорачливо е да се постави подлога против лизгање * Бука, лакирана со антрацит *
Шифра Опис Цена
93364 Х.OrgaTray 270 – држач за ножеви / антрацит 10969 ден. по ком.