Име OrgaTray 270 – држач за ролни W150 D500 – антрацит
Димензии W 137 x H 38 x L 473 mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Модуларен систем за внатрешна организација направен од дрво * Одговара на сите бои на страничниот профил на фиоките AvanTech YOU и ArciTech * Променлива во ширина со комбинирање на поединечни додатоци * Може да се користи со OrgaStore 270 и OrgaTray 630 * Препорачливо е да се постави подлога против лизгање * Бука, лакирана со антрацит *
Шифра Опис Цена
93354 Х.OrgaTray 270 – држач за ролни W150 D500 – антрацит 7595 ден. по ком.