Име OrgaTray 270 – држач за чинии – антрацит
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал дрво / бука
Монтирање МОНТАЖА
Опис Модуларен систем за внатрешна организација направен од дрво * Одговара на сите бои на страничниот профил на фиоките AvanTech YOU и ArciTech * Променлива во ширина со комбинирање на поединечни додатоци * Може да се користи со OrgaStore 270 и OrgaTray 630 * Препорачливо е да се постави подлога против лизгање * Бука, лакирана со антрацит * Континуирано прилагодување за кој било дијаметар на чиниите од 220 mm до 280 mm
Шифра Опис Цена
93358 Х.OrgaTray 270 Држач за тањири – антрацит 10983 ден. по ком.