Име OrgaTray 270 – мултифункционален додаток W150 D500 – антрацит
Димензии 150 x 473 x 43 mm
Финиш антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал дрво / бука
Монтирање МОНТАЖА
Опис Модуларен систем за внатрешна организација направен од дрво * Одговара на сите бои на страничниот профил на фиоките AvanTech YOU и ArciTech * Променлива во ширина со комбинирање на поединечни додатоци * Може да се користи со OrgaStore 270 и OrgaTray 630 * Препорачливо е да се постави подлога против лизгање * Бука, лакирана со антрацит *
Шифра Опис Цена
93351 OrgaTray 270 – мултифунционален додаток W150 D500 – антрацит 3566 ден. по ком.