Име OrgaTray 270 – организатор за прибор W300 D118 – антрацит
Димензии W 300 x H 43 x L118 mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал дрво / бука
Монтирање МОНТАЖА
Опис Модуларен систем за внатрешна организација направен од дрво * Одговара на сите бои на страничниот профил на фиоките AvanTech YOU и ArciTech * Променлива во ширина со комбинирање на поединечни додатоци * Може да се користи со OrgaStore 270 и OrgaTray 630 * Препорачливо е да се постави подлога против лизгање * Бука, лакирана со антрацит *
Шифра Опис Цена
93352 OrgaTray 270 – организатор за фиока W300 D118 – бука/антрацит 9278301 2565 ден. по ком.