Име OrgaTray 270 – сет поврзувачки елементи – алуминиум
Димензии 14 x 40 x 9 mm
Финиш Елоксиран мат
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал алуминиум
Монтирање МОНТАЖА
Шифра Опис Цена
93353 Х.OrgaTray 270 – сет поврзувачки елементи 4/1 – алуминиум 607 ден. по ком.