Име OrgaTray 440 Организатор за фиока – Бела
Димензии 301-350mm; 351-400mm; 401-450mm; 451 -500mm ; 5101 -600mm; 601 -700mm; 701-800mm; 801-900mm
Финиш Бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис OrgaTray 440 организатор за фиока- одличен додаток за фиока за организирање на приборот за јадење и готвење.
Шифра Опис Цена
6663 Orgatray 440 организатор, 441- 520/ 401-450мм 1009 ден. по ком.
6994 Orgatray 440 организатор, 441- 520/ 451-500мм 1048 ден. по ком.
6760 Orgatray 440 организатор, 441- 520/ 501-600мм 1210 ден. по ком.
6666 Orgatray 440 организатор, 441- 520/ 601-700мм 2145 ден. по ком.
7545 Orgatray 440 организатор, 441- 520/ 801-900мм 2322 ден. по ком.
7811 Orgatray 440 организатор, 441-520/ 701-800мм 2195 ден. по ком.
7802 OrgaTray 440 организатор, 441-520/ 301-350мм 952 ден. по ком.
7820 OrgaTray 440 организатор, 441-520/ 351-400мм 993 ден. по ком.
91809 Orgatray 440 организатор, 441-520/ 901-1000мм 2435 ден. по ком.