Име OrgaTray 440 организатор за фиока, Шампањ
Димензии 501- 600mm; 601- 700mm; 701- 800mm; 801- 900mm; 1091- 1150mm
Финиш Шампањ
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Пластика
Опис OrgaTray 440 организатор за фиока- одличен додаток за фиока за организирање на приборот за јадење и готвење.
Шифра Опис Цена
7221 Orgatray 440 организатор, 441- 520/ 501-600мм 1,175 ден. по ком.
7239 Orgatray 440 организатор,, 441- 520/ 601- 700мм 2,035 ден. по ком.
7238 Orgatray 440 организатор, 441- 520/ 701- 800мм 2,188 ден. по ком.
7232 Orgatray 440 организатор, 441- 520/ 801-900мм 2,440 ден. по ком.
90558 Orgatray 440 организатор, 441- 520/ 1091- 1150мм 2,647 ден. по ком.