Име OrgaTray 440 Oрганизатор за фиока – Антрацит
Димензии 401- 450mm; 451- 500mm; 501- 600mm; 601- 700mm; 701- 800mm; 801- 900mm; 901- 1000mm; 1091- 1150mm
Финиш Антрацит сива
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис OrgaTray 440 организатор за фиока- одличен додаток за фиока за организирање на приборот за јадење и готвење.
Шифра Опис Цена
7612 Orgatray 440 организатор, 441- 520/ 451-500мм 1050 ден. по ком.
7230 Orgatray 440 организатор, 441- 520/ 501-600мм 1175 ден. по ком.
7243 Orgatray 440 организатор, 441- 520/ 601-700мм 2335 ден. по ком.
7246 Orgatray 440 организатор, 441- 520/ 701-800мм 2217 ден. по ком.
7227 Orgatray 440 организатор, 441- 520/ 801-900мм 2320 ден. по ком.
7799 Orgatray 440 организатор, 441-520/ 401-450мм 1023 ден. по ком.
90560 Orgatray 440 организатор, 441-520/ 1091-1150мм 2615 ден. по ком.
91808 Orgatray 440 организатор, 441-520/ 901-1000мм 2415 ден. по ком.
92405 Orgatray 440 организатор 441-520/301-350 антрацит 932 ден. по ком.
92406 Orgatray 440 организатор 441-520/351-400 антрацит 993 ден. по ком.
92913 Orgatray 440 организатор 380-440/701-800mm, антрацит 2037 ден. по ком.