Име OrgaTray 510 / организатор за фиока под садопер – Антрацит
Финиш антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Монтирање МОНТАЖА
Шифра Опис Цена
7604 U-форма организатор за под садопер – АНТРАЦИТ 1551 ден. по ком.