Име OrgaTray 510 / Организатор за фиока под садопер – Бела
Финиш бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Монтирање МОНТАЖА
Шифра Опис Цена
6650 U-форма организатор за под садопер – БЕЛ 1457 ден. по ком.