Име OrgaTray 510 / Организатор за фиока под садопер – Шампањ
Финиш шампањ
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Монтирање МОНТАЖА
Шифра Опис Цена
6627 U-форма организатор за под садопер – ШАМПАЊ 1480 ден. по ком.