Име OrgaTray 630 – организатор за прибор W270 D500 – антрацит
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Челик
Монтирање МОНТАЖА
Опис Модуларен систем за внатрешна организација направен од метал * Одговара на сите бои на страничниот профил на фиоките AvanTech YOU и ArciTech * * Може да се користи со OrgaStore 270 * Препорачливо е да се постави подлога против лизгање
Шифра Опис Цена
93356 Х.OrgaTray 630 – организатор за прибор – антрацит 9278319 5417 ден. по ком.