Име ORION 0392
Димензии C=128mm; L=135mm
Финиш Античко сребро и Антички бакар
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Замак
Опис ORION 0392 е рачка обликувана во поедноставен неокласичен стил. Изразениот старински финиш ја прави оваа рачка со особен карактер. Изработена е во антички бакар и античко сребро финиш за да му пркоси на мебелот со модерен стил, и да создава комплетно нови современи комбинации.
Шифра Опис Цена
90201 ORION 0392, античко сребро 369 ден. по ком.
90202 ORION 0392, антички бакар 356 ден. по ком.