Име PAPUA
Димензии C= 76mm; L= 127mm
Финиш Старо Сребро, бронза
Производител Emuca
Потекло Шпанија
Материјал Замак
Шифра Опис Цена
90066 PAPUA рачка за мебел 76/127мм, старо сребро 175 ден. по ком.
90767 PAPUA рачка за мебел 76/127мм бронза 171 ден. по ком.