Име PEAK 0444
Димензии L=800mm, C1=768mm, C2=160mm / L=1150mm, C1=1120mm, C2=160mm / L=1800mm, C1=1760mm, C2=160mm
Финиш L24-Брусен челик, M23-Металик сива, L30-Брусена црна,M1-Мат бела, M41-Металик кафена
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис Дизајнот на PEAK 0444 оддава впечаток на рачка со многу карактер. Има едноставен линеарен дизајн кој е синтеза од зголемена функционалност и модерен изглед. Достапна е во повеќе финиши брусена црна, мат бела, металик сива и металик кафена. Секој од овие финиши нуди оваа рачка да може да се вклопи во разновидни ентериери. Пеак со должина од 1150мм во децентрализирана позиција и пеак со 1800мм должина во централна позиција може да се применат на високи и долги фронтови како врати од висоик плакари.
Шифра Опис Цена
91311 PEAK 0444 160-192/250мм, брусена црна 761 ден. по ком.
91312 PEAK 0444 160-192/250мм, мат бела 633 ден. по ком.
91313 PEAK 0444 160-192/250мм, металик кафена 639 ден. по ком.
91314 PEAK 0444 160-192/250мм, металик сива 639 ден. по ком.
91315 PEAK 0444 064-120мм, брусена црна 444 ден. по ком.
91316 PEAK 0444 064-120мм, мат бела 333 ден. по ком.
91355 PEAK 0444 064-120мм, металик кафена 377 ден. по ком.
91356 PEAK 0444 064-120мм, металик сива 377 ден. по ком.
91357 PEAK 0444 160-448/500мм, брусена црна 1111 ден. по ком.
91358 PEAK 0444 160-448/500мм, мат бела 1055 ден. по ком.
91359 PEAK 0444160-448/500мм, металик сива 1111 ден. по ком.
91360 PEAK 0444 160-448/500мм, металик кафена 1111 ден. по ком.