Име PER 2016
Димензии 470х20х Н270мм
Финиш брусен челик, брусен бакар, брусено злато, црна мат
Производител Sambeat
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис PER 2016 Ногара за мебел со регулатор
Шифра Опис Цена
92850 PER 2016, брусен бакар 2495 ден. по ком.
92853 PER 2016, Брусен челик 2477 ден. по ком.
92851 PER 2016, Брусено злато 2465 ден. по ком.
92852 PER 2016, Црна мат 2148 ден. по ком.