Име PETRA 0390
Димензии C=64мм / L=97мм
Финиш ZM2- Мат црна
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Замак
Опис Петра е класична рачка изработена во антички бакар и сребрени винтиџ финиш, во согласност со најновите трендови во внатрешната декорација. Идеален за мебел од секаков тип кој бара рачки со карактер, но во мали димензии. Овој модел оди добро со вратите со рамка. Достапно и во мат црна боја. Направено во замак.
Шифра Опис Цена
6922 PETRA 0390 64/97mm, мат црна 272 ден. по ком.
90080 PETRA 0390 64/97mm, античко сребро 384 ден. по ком.
90434 PETRA 0390 64/97mm, антички бакар 313 ден. по ком.