Име PETRA 0390
Димензии C=64мм / L=97мм
Финиш ZM2- Мат црна
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Замак
Опис PETRA 0390
Шифра Опис Цена
6922 PETRA 0390 64/97mm, мат црна 272 ден. по ком.
90080 PETRA 0390 64/97mm, античко сребро 384 ден. по ком.
90434 PETRA 0390 64/97mm, антички бакар 313 ден. по ком.

Category: