Име Placard 74 горна шина АНТРАЦИТ
Димензии L= 2.35/3.5m
Финиш Антрацит
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Метал
Опис Стандардна горна шина за PLacard 74 изработена од алуминиум достапна во повеќе финиши
Шифра Опис Цена
91581 Placard 74 горна шина 2.35м Антрацит/Сива 1755 ден. по ком.
91695 Placard 74 горна шина 3.5м Антрацит/Сива 2,855 ден. по ком.