Име Placard 74 долна шина
Димензии L= 2,35/3,5м
Финиш Бела/ сива
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал алуминиум
Опис Долна шина за Placard 74 изработена од алуминиум достапна во повеќе финиши
Шифра Опис Цена
92281 Placard 74 долна шина 2.35m бела 805 ден. по ком.
92282 Placard 74 долна шина 3,5m бела 889 ден. по ком.
91582 Placard 74 долна шина 2.35m антрацит/сива 610 ден. по ком.
92526 Placard 74 долна шина 3.5m антрацит/сива 1105 ден. по ком.
90935 Placard 74 долна шина 3m бела 735 ден. по ком.
90846 Placard 74 долна шина 3m Антрацит 878 ден. по ком.
92764 Placard 74 долна шина 3.9m бела 1,380 ден. по ком.