Име Placard 74 сет за врата со меко затворање
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал метал,пластика
Опис • За плакари со 2- врати или 3- врати • Подесување на висината на долните тркалца ± 7,5 mm. • Безбеден систен – без можност за случајно излегување од шиниите. • За лесна монтажа на вратата, горните тркалца се закочуваат. • Меко отворање и затворање за плакари со 2- врати. • Горната кочница дозволува вратите да се движат во две насоки.
Шифра Опис Цена
90839 Placard 74 сет за врата со меко затворање – 30кг 1,255 ден. по ком.
90840 Placard 74 сет за врата со меко затворање – 50кг 1380 ден. по ком.