Име PMMA F8911 STPM Doppia Black Pietra Grigia-Alu
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Поли Mетил Mета Акрилат (ПММА- PMMA)
Опис PMMA F8911 STPM Doppia Black Pietra Grigia-Alu Препорачливо со декор F206 PM.

Category: