Име PMMA F8912 STPM Doppia White Levanto Marble-Alu
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Поли Mетил Mета Акрилат (ПММА- PMMA)
Опис PMMA F8912 STPM Doppia White Levanto Marble-Alu Препорачливо со декор F812 PM.

Category: