Име POLARIS ЛЕД тело 1.2W
Производител Emuca
Потекло EU
Опис POLARIS LED (12V DC) е вградлива светилка опремена со LED сијалица од 1,2 W и бела светлина од 4.000 K, идеална за области како што се кујни, бањи и работни области. Опсегот на неговата осветлена површина е 1,25 метри. Овој рефлектор е направен од анодизиран алуминиум со мат финиш. Неговите димензии се 30 mm во дијаметар во вдлабнатиот дел со длабочина од 1,25 mm и во видливиот дел на светилката, има дијаметар од 33 mm на 1,25 mm длабочина. Кабелот за неговото поврзување е долг 1,5 метри.

Category: