Име Prime 600 Канта за отпадоци / антрацит
Димензии за елемент 600mm
Финиш Антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Опис За употреба во фиока AvanTech и ArciTech, номинална должина (NL) 450 / 500 mm или за InnoTech Atira, номинална должина (NL) 420 / 470 mm За ширина на елементот 600 mm * Капацитет 37 литри Вградена висина 297 mm од горниот раб на долната плоча на фиоката * * Сетот се состои од: 2 канти со капак 26 l + 11 l 1 + вградлива база
Шифра Опис Цена
93359 Х.Bin.it Prime 600 Канта за отпадоци – антрацит 10430 ден. по ком.