Име Push to open со бушење / механизам на притискање
Финиш Сива
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Опис Притиснете за да го отворите механизмот , за употреба на шарки без функција на само затварање, голем опсег на прилагодување од 6mm, отварање на движење 1,4mm
Шифра Опис Цена
6653 Push to open magner/ кратко водење 14mm сив 317 ден. по ком.
6725 Push to open magnet/ долго водење 37mm сив 358 ден. по ком.