Име Push to open magnet / механизам на притискање
Финиш Антрацит, сива, бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Монтирање со штрафење
Опис Притистене за да го отворите пинот, за употреба на шарка без функција на само затварање, голем опсег на прилагодување од 6mm, отворање на движење 1,4mm
Шифра Опис Цена
6969 Push to open magnet/ кратко водење 14mm антрацит 372 ден. по ком.
6965 Push to open magnet/ кратко водење 14mm бел 372 ден. по ком.
6601 Push to open magnet/ кратко водење 14mm сив 372 ден. по ком.
7217 Push to open magnet/ долго водење 37mm бел 409 ден. по ком.
6971 Push to open magnet/ долго водење 37mm антраци 409 ден. по ком.
6828 Push to open magnet/ долго водење 37mm сив 409 ден. по ком.