Име Push to open pin / механизам на притискање
Финиш Антрацит, сив, бел.
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Монтирање со штрафење
Опис Притистене за да го отворите пинот, за употреба на шарка со функција на само затварање, голем опсег на прилагодување од 6mm, отворање на движење 1,4mm
Шифра Опис Цена
6972 Push to open pin/ кратко водење 14mm антрацит 320 ден. по ком.
6973 Push to open pin/ кратко водење 14mm сив 320 ден. по ком.
6966 Push to open pin/ кратко водење 14mm бел 320 ден. по ком.
7224 Push to open pin/ долго водење 37mm антрацит 357 ден. по ком.
6968 Push to open pin/ долго водење 37mm бел 357 ден. по ком.
7242 Push to open pin/ долго водење 37mm сив 357 ден. по ком.