Име push to open silent бел
Финиш бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Опис За употреба со Sensys шарки со меко затворање, подесување од +4mm до -2mm, далечина за отворање1.4mm, се отвара до 45mm. Во сетот се вклучени 4 АА батирии
Шифра Опис Цена
7558 push to open silent бел 2695 ден. по ком.