Име Push to Open Silent System за Actro YOU
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Челик, пластика
Опис ▶ Може да се додаде на AvanTech YOU во комбинација со Actro YOU ▶ Со вграден Silent System ▶ Можност за синхронизација
Шифра Опис Цена
92240 Push to Open Silent System за Actro YOU 10-40kg 3720 ден. по ком.
93010 Push to Open Silent System за Actro YOU 8-20kg 3690 ден. по ком.
92916 Push to Open Silent System за Actro YOU 20-70kg 3838 ден. по ком.