Име Push to Open Silent System за Quadro YOU
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал, пластика
Опис Може да се додаде на AvanTech YOU во комбинација со Quadro YOU ▶ Можност за синхронизација
Шифра Опис Цена
92159 Quadro YOU / PTO Silent 10-30кг 3355 ден. по ком.
92158 Quadro YOU / PTO Silent 8-20кг 3355 ден. по ком.