Име quadro држач за дрвена фиока
Финиш црна
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Опис Подесување на висината до +2mm преку тркало со вртење
Шифра Опис Цена
6742 Quadro држач за дрвена фиока лев 49 ден. по ком.
6783 Quadro држач за дрвена фиока десен 49 ден. по ком.