Име Quadro сет за водилка
Финиш Сив/ Бел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Опис ▶ Лев и десен ▶ Пластика, бел и сив
Шифра Опис Цена
7598 Quadro сет за водилка (полица на извлек.) сив 722 ден. по ком.
7607 Quadro сет за водилка (полица на извлек.) бел 722 ден. по ком.