Име QUADRO 25 Push to open делумно извлекување
Димензии L= 350mm; L= 400mm; L= 450mm; L=500mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал галванизаран челик
Опис Интегриран механизам за отварање/ притиснете за отварање. Погоден за фиоки со дебелина на материјал до 16mm, продолжена загуба 98mm/ Капацитет на товар 25kg
Напомена Во цената не се вклучени држачи за дрвена фиока
Шифра Опис Цена
6703/ 6688 Quadro 25 Push to open 22kg делумно извлекување 350mm лева+десна 2х437 ден. 874 ден. по ком.
6599/ 6705 Quadro 25 Push to open 22kg делумно извлекување 400mm лева+десна 2х443 ден. 886 ден. по ком.
6691/ 6624 Quadro 25 Push to open 25kg делумно извлекување 450mm лева+десна 2х490 ден. 980 ден. по ком.
6723/ 6588 Quadro 25 Push to open 25kg делумно извлекување 500mm лева+десна 2х505 ден. 1,010 ден. по ком.